MY FAVORITE PIECE OF NATURE (MALANG)

 

MOUNT BROMO

 

 

 

COBAN RONDO WATERFALL

 

 

SELECTA GARDEN

 

 

 

If you’re going for some satisfying adventure, I recommended you guys to visit these place and don’t forget to comment down below if you’re guys have any other cool places related to nature to explore!.

MALANG // EAST JAVA // INDONESIA // PHOTO BY // FIRAA ASSAGAF

 

 

35 thoughts on “MY FAVORITE PIECE OF NATURE (MALANG)”

  1. Aku kebetulan anak malang fir, soooo happy liat malang dikemas segini cantik di jepretanmu. Terimakasih/nuwus pol (suwun pol/terimakasih banget bahasa malang) semoga seneng dan nanti balik lagi ke malang :))

  2. aaaaah😍 so much in love with the picts!! ka, bikin pameran dari hasil-hasil jepretan kaka yaaa!! πŸ™ŒπŸΌ

  3. BRING ME BACK TO MALANG THE NEVER ENDING STORIESSS!!πŸ™„πŸ˜“πŸ˜₯ Di update muluk tempat wisatanya,bikin harus balik lagi kesoonoπŸ™„πŸ™ƒ

  4. Best picture i’ve ever seen in my life. I Love that all of them, amazing, and very touching ✨

    Good job kak fira and Stay cool ❀

  5. Hay kak, aku dari Kediri… Kagum sama foto kemasan kakak, rasanya liburan ke selecta atau coban rondo emang menyenangkan, tp kalo foto sendiri gk bs deh se amazing gtu… Hehe, bagus kak bikin kangen perjalanan ke Batu… Kakak boleh coba ke gunung Kelud kak, gak kalah lho…!!!

  6. You are amazingly talented firaa!!!!
    I sometimes think why don’t you submit your work to natgeo 😊

    Kalau kamu tertarik sama pemandangan alam yg ga kalah bagus, Bangka/Belitung bisa jadi destinasi yang tepat!! Atau ke Aceh (well yes both are my homeland) disana ada tempat yg bisa dibilang kayak route 66 nya Indonesia! Bisa browsing ” jalan Geurutee aceh ” . Itu jalan nasional yg ngelewatin tebing di atas gunung yg banyak bgt spot fotonya!!!

  7. aaaaaa jatuh hatiiii sama hasil fotonya kak apalagi sama fotographernya😍😍😍😍😍😍

  8. Sumba kak fir . Bukan orang sana sih . Tapi tertarik buat kesana . Banyak tempat2 yg bagus untuk dikunjungi .
    Btw sukak banget sama hasil jepretan kak fira .

  9. Belitong kaa!! I very recommend you to go there. Amaze bgt bisa nikmatin keindahan yang pernah di film-kan. And for the other place, labuan bajo. Indonesia timur selalu punya keindahannya yang khas. Last but not least, derawan dong kak penasaran segimana bagusnya tempat itu hehehe

  10. Bagus banget fotonya kak nggak ngerti lagiiii.

    Btw Taman nasional baluran kak, belum pernah kesana sih tapi kayaknya pantai, sabana, dan hutannya bagus.

  11. Woww that’s such an amazing photos!!😍😍😍i recommended you to see the beautiful breksi in jogjaaahh

  12. super amazing kaa😍 seneng banget sama foto-fotonya, dpt feel tenang calm gitu waktu liatnya

    sumba kali ya ka fir? aku blm pernah kesana si, tapi yang aku tau tempatnya keren dan foto-able bgt laπŸ‘ŒπŸ’•

  13. Those pictures are incredible ka!😍 You’re such an inspiring person that show through your photography skill. What I always loved bout you and your pictures is you are able to find something interesting in the most mundane scene! That’s really cool!1!1! Because I was struggling to make a good shot like yours. And what I like most is you have a way with colors. The tone is beyond beauty, Your shots really blow my mind bcs it feels so warm and peaceful when I looked into your shots. Keep inspiring kak firr πŸ’› Don’t quit making a good shott, you are an amazing person, sukses terus kaa πŸ’•πŸ’•

  14. Those pictures are incredible ka!😍 You’re such an inspiring person that show through your photography skill. What I always loved bout you and your pictures is you are able to find something interesting in the most mundane scene! That’s really cool!1!1! Because I was struggling to make a good shot like yours. What I liked most is you have a way with colors. Your shot has a beauty tone that really blow my mind πŸ’•It feels so warm and peaceful when I looked into your pictures πŸ’• Keep inspiring kak firr πŸ’› You are truly an incredible and talented woman, don’t quit making a good shots 🌈 Sukses terus ya kakk πŸ™†πŸ»πŸŒŸ

  15. i dunno why but everytime i see your photos tuh adem gt kaa maybe the highlight nya or something but i loooove it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


BACK TO TOP